Tack Kjell Albin Abrahamsson!

 
Tack för ditt avslöjande inslag i radion alldeles nyss.

Abrahamsson har skrivit en bok "Låt mig få städa klart", där han gör upp med kommunismen. Han beskriver allt lidande som människor utsatts för i ÖstEuropa. Och vad händer? Aftonbladet låter en sann kommunist recensera boken!
Han visar för oss, just det jag skrivit så många gånger om, att det går inte att i vårt land beskriva dessa människors förstörda liv och död, eller rätta till felaktiga uppgifter i media om dem. Det är tvärstopp.
Men nu gjorde SR det! Bravo!
 
Bokus presenyterar boken så:
Jag förfasas över hur lättvindigt vänstern tar på kommunismens brott. Den överslätande inställningen till den bolsjevikiska terrorn är obegriplig, liksom att det fortfarande finns de som kallar sig kommunister.

I vårt land finns ett stort intresse för nazism men inte för kommunism (kommunismens brott). Att värna om nazismens offer men inte om kommunismens är halvtidshumanism. Ett barn som dog av hunger och kyla i Gulag är inte mindre värt än barnet som eldades upp i Auschwitz ugnar. Förhörsmetoderna och tortyrinstrumenten i nazistiska fängelser skiljer sig inte från de kommunistiska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0