juli 23, 2013. Mumie hittad!

 I en liten lägenhet i Lasnamäe, en förort till Tallinn hittades en mumie nyligen. Tidningar som fanns i lägenheten var från 2004 och kalendern likaså. Grannarna berättar att de hade hört att mannen var i fängelse, och hade därför inte misstänkt något. Skrämmande.
-----
I Estland finns en kvinnlig tennisstjärna som nu är 90 år. Hon spelade en match häromdan. Ska bli spännande att se om man kan det - då.
-----
För att skingra ev. missförstånd har Lettlands president gjort ett uttalande som presnterats av försvarsministern: När det gäller försvarssamarbetet mellan de baltiska länderna säger Lettlands försvarsminister Artis Pabriks att de syftar till att balansera budgeten i första hand. Samarbete med andra baltiska länderna är endast möjlig efter att Lettland har löst sina problem, men att man planerar att skapa en gemensam armé med Estland och Litauen är inte riktigt, tillade han
Lettland har haft större ekonomiska problem p.g.a. den stora finanskrisen i världen än Estland, så man kan förstå försvarsministerns resonemang. Och dessutom är ju länderna med i Nato alla tre.
-----
 
 
Kommer ni ihåg? Storkarna som kom när bonden tog hand om åkern. Så här var det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0