Okt. 7, 2009 Baruto.

Åh vilken dag. Det har regnat och blåst hela dagen. De små träden härutanför som inte växt så många år ännu, de böjer sig nästan till marken i vinden. Men de är sega! fast jag får då säga, att det som skulle vara en serbisk rödek, inte kan vara det. Löven är inte röda. Vackert gröngula än så länge.

En sådan här dag är man inomhus. Man sitter framför brasan och läser en bra bok. Och det har vi gjort. Hela dagen. Nu mörknar det redan. Vi tar te och mackor till middag. Vi har inte gjort av med så många kalorier i dag, så det får räcka.

Hanno tittade in och berättade att ha varit guide i området för några bussturister, och de hade klarat sig förvånansvärt bra i ovädret.




Den här snygge unge mannen heter Kaido Höövelson, men det är nog inte många som vet. han är född 1984 och har fått pris för sin fighting spirit, you know. Han är en av alla fantastiska ester som har lyckats i världen. Han är nämligen Baruto Kait. Sumobrottaren. Idol i Japan, och orsaken till att världsmästerskapen i Sumobrottning 2008 gick i Rakvere sporthall. Då var vi där och blandade oss med människor från alla möjliga nationaliteter. I lilla Rakvere. Det var faktiskt spännande. Det var intressant att se hur sumobrottning går till. Det går ruskigt fort, och handlar om at man måste lura den andre, så han är lite ouppmärksam en stund. Tyckte jag alltså. Dessutom kände vi oss smala och fräscha, vilket vi inte gör, båda två, alltid.

 

 

Trackback
RSS 2.0