Sept. 9, 2011 Det är hög tid att köpa torr ved i år!

 

Det är hög tid att köpa torr ved i år!

På grund av de kalla vintrarna är efterfrågan på torr ved stor. Ja, nog har det gått åt väldigt mycket ved de senaste två vintrarna! Dessutom har ju elpriset ökat ordentligt, så man måste försöka hitta bättre lösningar på sin uppvärmning. Någonstans såg jag en uppgift om att det har byggts många vindkraftverk i Narvatrakten.

.....

 

Här blir en oppositionell anhållen av milisen i Haapsalu. Det är historiedagarna alltså.

…..

Finansminister Liigi uttryckte en tanke. ”Det måste finnas en möjlighet att utträda ur EU.” Inte så att man kastar ut länder. Men möjligheten ska finnas. "Jag kan inte se fördelarna för ett land att lämna EU", sade han. "Landet bör fortsätta att betala sina skulder, minska kostnaderna och öka intäkterna. Det bör fortsätta att göra strukturella reformer och att ändra sin inställning. "

Liigi bekräftade att Estland var positiv till att ansluta sig till euroområdet, på grund av vårt förtroende för ekonomin. Han uttryckte också förtroende för att den gemensamma valutan inte kommer att kollapsa, eftersom politikerna har en så stark önskan att undvika en kollaps av euroområdet.

…..

 

Boeing 737

Ryska flygbolaget Boeing gjorde en nödlandning

Flygplanet var på väg till den turkiska turistorten Antalya. Bara två dagar efter den stora olyckan som ägde rum i Yaroslavl och 43 människor miste livet hände alltså ännu en olycka, som tur var kom i9nge till skada denna gång.

.....

Och så är det de där roliga grönsakerna:

 

 

 

 

 

I alla fall lite roligt är det. Tänk er tjugo morötter som blire en. Det är inte siamesiska tvillingar, utan ... något annat...

Trackback
RSS 2.0