juli 13, 2013. Edgar Savisaar och Jan Myrdal. Två tveksamma individer.

I dag slog bonden luzernåkern utanför vårt hus. Och då kom genast en stork flygande och vandrade omkring för att söka föda. Det är så vackert att se dem så nära; som vanligt varje år...
-----
I Postimees skriver de dels om att borgmästaren i Tallinn, Edgar Savisaar är högst betald av alla kommuners ordföranden. Han har 3286€ i månadslön, och det är mycket pengar i Estland! Men Postimees skriver också att ett lån på 205.505 € till honom efterskänks.
Det intressanta är, att pengar inte är Savisaars starka sida. Hans parti fick pengar från Ryssland, och blev på så sätt av med sina skulder för ett par år sedan. Han köpte en flott bil som stadens medborgare fick betala. 
Det finns många märkliga saker med denne man, som man skulle vilja veta mer om. Det senaste är att hans senaste hustru, Vilja, uttryckte att han bara är en populist.
-----

 
Jan Myrdal
Vi lyssnade på ett radioprogram om Jan Myrdal. Han har flyttat till Myrdalssällskapet hus i Varberg. Han sponsras av Henning Mankell och Lasse Diding, som skapat Myrdalssällskapet, och är uttalade kommunister.
 
 
Hotellchefen Lasse Diding i sitt Leninbad.
Vad jag aldrig, aldrig lär mig förstå är: varför respekteras en sådan man som Myrdal, som är den "mesta kommunisten" i Sverige, som är Maoist och Leninist. Dessa män som förorsakat så otroligt många miljoners människors död? När ska världen på allvar börja diskutera vad dessa män är ansvariga för. Vad de och deras trotjänare har gjort för att spoliera livsmöjligheter och -kvalitet för ännu fler miljoner människor! Jag kan aldrig förstå hur den mänskliga hjärnan fungerar, då man inte bryr sig om vad dessa diktatorer står för. Är det aldrig någon som tänker lite längre, som ser lite längre än bara till "det politiskt korrekta". Ja, det Hitler och nazisterna gjorde är ett fullkomligt fruktansvärt brott, som man aldrig skulle kunna tro att moderna människor skulle kunna utföra, men det är ett lika stort brott att döda, mörda, arkebusera och lemlästa människor iu andra delar av världen. Vi måste förstå att t.ex. ester är precis lika mycket människor som dem som Hitler mördade.
Vi avskyr Svensk Demokrati för att de inte vill ha fler invandrare i Sverige och beskyller dem för rasism och nazism, men vi diskuterar aldrig människor och partier som tillhör den andra sidan, dem samarbetas det med vid behov. Som sagt: Det är skillnad på att mörda och mörda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0