jan 22, 2013 Aktuaalne Kaamera.

 
Aktuaalne Kaamera
 
Flytten från Estland minskar, men naturligtvis är det fortfarande en stor del av fr.a. ungdomar som flyttar utomlands. 2013 bodde 10 000 färre i landet  än 2012. Många länder har problem med utflyttningen, men esterna klarar det bra. En viss inflyttning finns också, främst från Ryssland. Det är särskilt intressant eftersom Moskva fortfarande sprider lögnen om att ryssarna blir illa behandlade i Estland. 
 
 
En hund hittades övergiven. Den hade stora sår över hela kroppen och togs till en veterinär som plåstrade om hunden och gav den medicin. Nu är den helt frisk. Då har ägaren gett sig till känna och vill ha sin hund tillbaka. Frågan är nu hur man ska göra. Ägarinnan, Mari Kangur som sitter i rullstol försäkrar att skadorna hände att hunden smitit, men veterinären menar att det är äldre skador. Nu diskuteras hur man ska göra för hundens bästa.
 
I Berlin pågår en mässa, "Grüne Woche/gröna veckan" där Estland är med och ställer ut. Det handlar om ekoprodukter och ett bra leverna. Esterna visar "Hav och sjö", och jag tycker det är så roligt att esterna är aktiva med att visa de goda sidorna i landet.
  
"Vladimir" har beställt mord på sin fru. De bodde i Lasnamäe. Tyvärr är det sådant som ändå händer i Estland. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0