Maktmänniskor.

Jag hörde just någon säga, att om man vill att Savisaar ska få mindre inflytande, då ska man sluta skriva om honom. Vi kan läsa om honom så gott som varje dag. Det stärker honom, även om det är negativa saker som skrivs. Men det är svårt när åklagaren har nya åtalspunkter; när han gör saker som kan drabba Estland etc. Och en bloggare, som jag, borde kanske hitta andra viktiga saker att skriva om. Men jag är klart oroad av att en man riskerar Estlands frihet. Även om Nato finns här.
Om vi tänker oss att Putin skulle känna sig hotad som president för Ryssland. Vad skulle han göra. Inte skulle en maktmänniska som han, lämna sin plats. Nej. Då skulle risken vara stor, att han skulle göra något drastiskt. Varför ska andra människor få leva, om hans liv är i fara? Då kan en sådan man som Savisaar vara en reell fara för sitt land.
Människorna i Estland vet hur det är att leva i ett ockuperat land. De vet hur det är att leva i krig. De vet hur det är att leva i en främmande kultur. Låt det aldrig hända dem igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0