Sep 11, 2017 Kommunismens brott?

 

Ang en artikel på SvD Debatt i dag

”Håll nazisterna borta från oss!”

...//Inte minst för oss judar medför de svenska nazisternas ökade närvaro en betydande oro. De judiska församlingarna i Sverige består till mycket stor del av Förintelseöverlevande samt deras barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Att människor, som en gång överlevt Förintelsens fasor, återigen ska behöva bevittna nazisters stöveltramp och vidriga antisemitiska retorik är otroligt traumatiskt och kan inte accepteras.//

 

Jag skrev en insändare till tidningen:

 

Vi förstår verkligen judarnas hat mot Nationalsocialisterna. Det som de utsattes för var fullkomligt obeskrivligt grymt och omänskligt.

Men: De som utsattes för kommunismens brott led på samma sätt. Det talar man inte gärna om i Sverige. Jag försäkrar att det är samma lidande att t.ex. sättas på ett flak i över 30 graders iskyla utan ytterkläder och köras runt till man dött, och alla andra på flaket också.

Att slava i Gulag och bli sjuk av svält, och inte få läkarvård. En sjuk människa var värdelös och ingen fick hjälpa. Eller tänk på alla miljoner ukrainare som svalt ihjäl när Moskva krävde hela deras skördar och till sist även deras utsäde.

Det talar aldrig Vänsterpartiet om. Deras ursprung och deras dåvarande samarbete med Komintern i Moskva får aldrig talas om. Däremot när det gäller SD:s ursprung i en nationalsocialistisk förening, då är det fruktansvärt.

 

Kan ni förklara för oss varför det inte var ett fruktansvärt brott att döda ”kulaker”, vilket i själva verket handlade om att döda alla självägande bönder som lyckades i sitt arbete. Dvs de klarade sin egen försörjning och kunde även anställa arbetare för att kunna sälja sin produktion till städerna.

 

Jag läste någonstans att nazisterna mördade av hat, medan kommunisterna dödade ”för att de var tvungna”.  Man säger vad som helst för att förringa morden på hundratals miljoner människor.

 

Förklarar skillnaden i svenskt synsätt så vi förstår!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0